Digiä ikä kaikki -luentotilaisuus

Aika: tiistai 16.10. kello 13-16
Paikka: Hollolan kunnanviraston aula osoitteessa Virastotie 3, 15870 Hollola

Tapahtumassa Hollolan kunnan työntekijät opastavat sähköisen palveluun ja asiointiin, kukin omalla asiantuntija-alueellaan. Hollolassa syyskuussa aloittanut tietohallintopäällikkö Vesa Huttunen pitää aluksi luennon digitalisaatiosta nyt ja lähitulevaisuudessa. Keskeinen tapahtuman viesti on, että Hollola haluaa huolehtia siitä, että asiakas on meillä digitalisaation kehityksen keskiössä. Digitalisaation tehtävä on helpottaa arkea eri elämäntilanteissa.

Tapahtuma on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat opastusta tai tietoa Hollolan kunnan sähköisistä palveluista. Tapahtumaan voi tulla oman älylaitteensa kanssa, ja saada ohjausta myös laitteen käyttöön. Tarjoamme toki myös herkkuja ja arvomme tasatunnein leikkimielisen digikisan voittajan.

Digipalvelut Hollolan kunnassa
Tapahtumassa on neuvontapisteet seuraavista sähköisistä palveluistamme:

  • Rakennusvalvonta — voit hakea useita eri rakentamiseen liittyvä lupia kätevästi
  • Venepaikat — palvelussa voit varata ja maksaa moottori- tai purjeveneelle laituri- ja poijupaikkoja tai soutuvenepaikkoja. 
  • Varattavat tilat — Timmi-tilanvarausjärjestelmässä voit tutkia tiloja liikunnalle, juhlille, kokouksiin ilman verkkotunnuksia.
    Timmiin voi myös rekisteröityä yksityishenkilönä tai yhteisön yhteyshenkilönä, jolloin voit myös tehdä hakemuksen tilan varaamiseksi. 
  • Varhaiskasvatus — asiakasjärjestelmässä voit hakea lapselle päivähoitopaikkaa, leikkitoimintahakemuksen, ilmoittaa lapsen esiopetukseen tai arvioida päivähoitomaksun suuruuden. 
  • Palautepalvelu — Sähköisessä palautepalvelussa voit ilman kirjautumista antaa palautetta kunnan palveluista, toiminnasta ja päätöksenteosta.
    Järjestelmä ohjaa palautteesi viranhaltijalle tai asiantuntijalle. Palautepalvelussa voit myös tutkia annettuna julkisia palautteita ja vastauksia.
  • HollolaNyt — mobiiliyhteisö, jossa voi seurata ajankohtaisia kunnan asioita, uutisia ja tapahtumia. HollolaNyt on myös usein käytössä, kun kysymme kuntalaisen näkemystä valmistelussa olevaan asiaan. Voit ladata sovelluksen GooglePlay- tai AppStoresta.

Digitukea tarjolla kirjastossa

Hollolan kunta tarjoaa digitukea muulloinkin kuin tapahtumapäivänä. Neuvomme sekä tietokoneen, matkapuhelimen, tabletin tai muun mobiililaitteen käyttöä että neuvomme sähköisten palvelujen käytössä. Neuvontaa saa Hollolan pääkirjastolta osoitteessa Nuottikuja 2, 15870 Hollola kirjaston aukioloaikoina.