Kosken Dynamon kilpajoukkueiden kuluva kausi on sujunut toistaiseksi hienoissa merkeissä. Molemmat ovat sarjojensa kärkikahinoissa mukana, kun kevään tärkeimmät pelit lähestyvät.

Edustusjoukkue on 2-divisioonassa lohkonsa kolmantena, mutta eroa kuudentena majailevaan Mikkelin Hatsinaan on vain kaksi pistettä. Dynamon lohkossa pelataan normaaliin tapaan playoffit, joiden voittaja etenee divarikarsintoihin. Kolmelle parhaalle on keväällä luvassa suora nousu ensi kaudeksi uutena sarjatasona tulevaan suomisarjaan, johon myös lohkon neljäs ja viides pääsevät karsimaan Etelä-Suomen lohkon joukkueita vastaan. Sarjataulukko ja tilastot.

Edustuksella on jäljellä runkosarjassa vielä neljä kotiottelua ja kaksi vieraspeliä. Kotiottelut ovat Koskihallilla 2.2., 8.2., 27.2. ja 13.3. Niiden ajankohdat löytyvät myös Kohinoiden tapahtumakalenterista.

Kosken Dynamo Legends puolestaan johtaa hienosti omaa lohkoaan 4-divisioonassa, mutta tasaista on sielläkin, kun sarjan viisi parasta ovat kahden pisteen sisällä toisistaan. Voittaja nousee suoraan 3-divisioonaan, toiseksi ja kolmanneksi sijoittuvat puolestaan karsivat noususta 3-divisioona-joukkueita vastaan. Legendsin sarjan tilastopalvelu.

Legendsin pelureiden otteita on mahdollista nähdä vielä omalla kotiareenalla Hämeenkoskella 1.3. pelattavassa turnauksessa.