Suomen hallitus suosittelee yli 70-vuotiaita ja terveydellisistä syistä riskiryhmään kuuluvia välttämään liikkumista julkisilla paikoilla vallitsevan koronavirus-tilanteen takia. Toimilla pyritään suojaamaan riskiryhmiä sekä turvaamaan sairaaloiden ja terveyskeskusten hoitokapasiteetin ja hoitopaikkojen riittämistä.

Tästä syystä olemme muodostaneet ryhmän vapaaehtoisia ja tarjoamme Hämeenkoskella ilmaista kauppa- ja apteekkiasiointia, sekä ostosten kotiinkuljetuspalvelua riskiryhmään kuuluville.

Miten asiointi- ja kotiinkuljetuspalvelu toimii:

1. Ota yhteyttä puhelimitse: 050 408 6057 (Sami Virkki)

2. Tehdään yhdessä ostoslistaa puhelimitse ja sovitaan toimituksesta.

3. Asiointi tehdään hyvää hygieniaa noudattaen, jonka jälkeen ostokset tuodaan ja jätetään kotiovellesi.

4. Ostosten maksun voi tehdä tilisiirrolla tai käteisellä.

(Kaikilta ei löydy valmiutta tilisiirron tekemiseen ja tilanteen yllättävän luonteen vuoksi on myös ymmärrettävää jos ei ole osannut varautua käteisvaroin. Jos tilisiirto tai käteismaksu ei ole mahdollinen, mainitse asiasta, niin keksitään vaihtoehtoinen ratkaisu.)

(Huom. palvelusta ei oteta vastaan palkkioita)

Lisätietoa palvelusta saat ensisijaisesti puhelimitse numerosta: 050 408 6057 (Sami Virkki), mutta myös kukkasidontaa ja ompelupalvelua tarjoavalta Heliältä numeroista: 0407257963 ja 0442413542 (Heli Jokivuori), sekä Parturi-Kampaamo Sinin Hiuksesta: 044 266 0202 (Sini Anttila).

Toivotamme kaikille hyvää terveyttä, sekä paljon keväistä valoa ja auringonsäteitä! Pidetään toisistamme huolta, niin kyllä tästäkin yhdessä selvitään!

Rakkain terveisin,

Sami Virkki