Osuuspankki Päijät-Häme on osuuskunta, jonka omistaja-asiakkaat yhdessä omistavat. Äänioikeutettuja ovat omistaja-asiakkaat, jotka ovat olleet omistajina viimeistään 30.6.2017. Äänestysaika on 6.–19.11.2017. Vaalin tulos julkaistaan 4.12. op.fi:ssä ja OPn konttoreissa.Kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan Volkswagen Variant GTE hybridiauto vuodeksi käyttöön (palkinnon arvo 16 000 euroa).

Ehdokkaat Hämeenkoski (Hollolan lista)

14    Saara Kukkonen, maanviljelijä, agronomi

16   Mika  Lampola, kunnossapidon projektipäällikkö

19   Aki  Markkola, sairaanhoitaja

21 Janne Nisula, maanviljelijä

23 Satu Ruusunen, lastentarhanopettaja

Edustajisto käyttää pankissa ylintä päätösvaltaa. Tutustu ehdokkaisiin vaalikoneessa ja äänestä henkilöä, jonka haluat edustamaan itseäsi.

Miten äänestäminen tapahtuu?

Edustajiston vaaleihin osallistuvien osuuspankkien omistaja-asiakkaat saavat tiedon äänioikeudestaan joko sähköisesti op.fi-palvelussa tai postitse kirjeenä ennen äänestämistä.

Omaa ehdokasta voi äänestää joko op.fi-palvelussa, OP-mobiililla, postittamalla äänestyslipun vastauskuoressa tai palauttamalla vastauskuoren osuuspankin konttoriin. Ellei sinulla ole verkkopalvelutunnuksia, saat vaalimateriaalin kotiin postitse ja voit äänestää äänestyslipulla palauttamalla sen maksutta palautuskuoressa postin mukana tai palauttamalla äänestyslipun palautuskuoressa OP:n konttoriin.