Hämeenkosken historia 1945-2015- teoksen julkistamistilaisuus on lauantaina 21.11.2020 klo 13 Seuralassa. Koronaepidemian vuoksi tilaisuuteen on voitu erikseen kutsua vain rajoitettu määrä yleisöä, mutta sitä voi seurata suoratoistona osoitteesta klo 12:55 alkaen linkin kautta:

https://studio.youtube.com/video/XylM1bx2Q8I/livestreaming.

Hollolan kunnan kustantaman teoksen esittelee historiateoksen kirjoittaja, FT, dosentti Ilkka Teerijoki. Tilaisuudessa kuullaan myös historiatoimikunnan puheenjohtajan, kunnallisneuvos Hannu Heikkilän puheenvuoro, Suomen Kuntaliiton varatoimitusjohtaja Timo Reinan videotervehdys ja Hollolan kunnan tervehdys, jonka esittää kunnanhallituksen puheenjohtaja Eero Virta. Musiikkiesityksistä vastaavat Simo Taipalus, klarinetti ja Liisa Ojantausta, harmonikka. Tilaisuuden juontajaa Koski-seuran puheenjohtaja ja historiatoimikunnan jäsen Kari Kaivola.

Teoksia on myynnissä 25 euron hintaan. Julkaisupäivänä on mahdollista saada kirjoittajan signeeraamia teoksia.

lauantaina 21.11.2020

Koskikartanon myyntipiste klo 14–17

Seuralan myyntipiste klo 15–17

joulukauden avajaisissa 25.11.2020

Seuralan myyntipiste klo 17–19

perjantaisin

Koski-seuran toimistolla Seuralassa klo 10–13

Lisäksi teosta on julkaisutilaisuuden jälkeen myynnissä Hämeenkosken kirjastossa, Hollolan kirjastossa asiointipiste Piipahluksessa sekä Hollolan kotiseutuyhdistyksen kautta.

Kotiseutuyhdistysten kautta ostettujen teosten myyntituotosta jää osa kotiseutuyhdistysten toiminnan tukemiseen.

Kaksi vuotta työskennelleeseen historiatoimikuntaan ovat kuuluneet Hannu Heikkilä, puheenjohtajana ja jäseninä Erkki Arvila, Kari Kaivola, Vaula Kolunen, Heikki Mantere, Ilpo Markkola ja Kari Mustonen. Lisäksi toimikunnan esittelijänä on toiminut Hollolan kunnan hallintopäällikkö Kaija Manninen ja sihteerinä tietopalvelusihteeri Meira Salila.