Koski-seura ja muut hämeenkoskelaiset yhdistykset järjestävät jälleen yhdessä Hämeenkoski-päivän lauantaina 27.8.
Päivä kootaan tutulla reseptillä: musiikkia, paloauto, vanhoja koneita, puhetta, lettuja, poniratsastusta, kevätkääryleitä, käsitöitä, kirjoja ynnä muuta.

Esittelijäksi tai talkoolaiseksi pääsee ilmoittautumaan sähköisellä lomakkeella https://forms.gle/HsbLmWTUWwDGHeqE6

Jos lomakkeella ilmoittautuminen ei onnistu, toissijaisesti voi ilmoittautua myös puhelimitse Sirpa Seloselle numeroon 0405304197 tai sähköpostilla koskiseura@gmail.com. Ilmoittautumiset toivotaan noin viikkoa ennen tapahtumaa, jotta saadaan paikat järjestettyä kaikille.

Koski-seura järjestää jälleen suositut arpajaiset teltta- ja markkinointikulujen kattamiseksi. Kaikilta esittelijöiltä toivotaan 1 – 3 arpajaisvoittoa. Haluttuja voittoja ovat esimerkiksi lahjakortit esiteltävään palveluun tai tuotteeseen. Voitot on toimitettava Koski-seuralle viimeistään perjantaina 19.8. Seuralan alakertaan klo 10 – 13, jotta lainsäädännön vaatima voittolista saadaan ajoissa tehtyä.

Alueelle varataan Kosken VPK:n telttoja, mutta suositeltavaa on ottaa oma teltta tai katos sateen varalta, jos vain mahdollista. Sähköä on mahdollisuus saada esimerkiksi kylmälaitteille. Lisätietoja sekä yllä mainitusta numerosta että Koski-seuran hallituksen jäseniltä.