Meillä Koski-seuran hallituksessa on ollut paljon pohdintaa tulevan Hämeenkoski-päivän turvallisuudesta. Normaalioloissakin tapahtumalle laaditaan turvallisuussuunnitelma ja nyt vallitseva koronaepidemiatilanne korostaa turvallisuusohjeiden tarvetta. Otsikkokuvan kaltaisia kehotuksia tulee Koskikartanolla ensi lauantaina näkymään ja ohjeistusta turvaetäisyyksien ja käsihygienian ylläpitämiseen kuullaan tilaisuudessa varmaan toistuvasti. Kosken VPK:n kalustoesittelijät ja viihdeorkesterin soittajatkin ovat turva-alan asiantuntijoina paikalla. Onpa esittelijöidenkin joukossa yksi turva-alan ammattilainen, Sammutin Paroni, joka on paikalla luvannut tarkastaa käsisammuttimia 10€ (sis. alv) pullo kuin pullo. Myös uusia sammuttimia on myytävänä.

Käsisammutinhan tulee tarkastaa vähintään 1 vuoden väliajoin, kun se on alttiina sen toimintakuntoon vaikuttaville tekijöille, kuten kosteudelle, tärinälle tai lämpötilojen vaihtelulle tai vähintään 2 vuoden väliajoin, kun sammutin sijaitsee kuivissa tasalämpöisissä sisätiloissa.

Asiasta viidenteen, olette varmaan huomanneet, että myös emäpitäjä Hollolassa on 29.8. Elomarkkinat, jonne Hämeenkoski-päivän jälkeenkin vielä ehtii piipahtamaan.

http://ess.menoinfo.fi/hollola/tapahtumat/elomarkkinat/1091976