Jatkoa Kosken Kohinoille -hanke on edennyt siihen vaiheeseen, että yrityksille ja muille palveluntuottajille sekä tapahtumajärjestäjille voidaan tarjota ilmaista mainostilaa.  Hanke päättyy tämän vuoden lopussa, jonka jälkeen paikat muuttuvat maksullisiksi. Mainospaikkoja on etusivulla ja palveluhakemistossa.

Kosken Kohinoita seurataan

Suurta kiinnostusta lukijoissa herättävät perinneaineiston vanhat valokuvat ja äänitteet, joita on yhteensä jo yli 1500. Pitäjän tapahtumat ja niistä kertovat uutiset kiinnostavat myös. Monet lukijat jakavat uutisia ja tapahtumia sosiaalisessa mediassaan, joka kiitettävällä tavalla lisää julkaisun näkyvyyttä.

Mainostajaksi Kohinoihin

Kosken Kohinoissa mainos tarkoittaa yhtä kuvaa (logo tms.), johon voidaan liittää linkki suoraan joko yrityksen kotisivulle, Facebook -seinälle tai Kohinoiden palveluhakemistoon. Kuvan voi toimittaa joko jpeg -muodossa tai png -muodossa. Aineisto sisältää siis kuvan ja siihen liitettävän linkin. Koko aineisto toimitetaan sähköpostilla hankkeelle koskenkohinat@gmail.com

Mainokset ovat esillä kaksi viikkoa maksutta. Ajankohdan voi toivoa yrityksen oman sesongin mukaan. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Maksuttomat palvelut Kohinoissa

Palveluhakemisto pysyy maksuttomana jatkossakin. Siihen voi liittyä lähettämällä tiedot (myös muutokset)  yllä mainittuun sähköpostiosoitteeseen.

Kalenteri on myös maksuton ilmoituskanava. Kaikki Hämeenkosken pitäjän tapahtumat kannattaa ilmoittaa Kohinoiden tapahtumakalenterissa ja jakaa sieltä sosiaaliseen mediaan.

 

Jatkoa Kosken Kohinoille -hankkeen, sekä tapahtumajärjestäjien ja mainostajien etu on, että tätäkin uutista jaetaan sosiaalisessa mediassa ja vinkataan henkilöille, joille tästä tekstistä on mahdollisesti hyötyä.