Koski-seura ja muut hämeenkoskelaiset toimijat järjestävät jälleen yhdessä Hämeenkoski-päivän lauantaina 26.8.
Päivä kootaan tutulla reseptillä: musiikkia, paloauto, juhlapuhe, vanhoja koneita, lettuja,  kevätkääryleitä, käsitöitä, kirjoja ynnä muuta.

Esittelijäksi tai talkoolaiseksi pääsee ilmoittautumaan sähköisellä lomakkeella:

https://forms.gle/svH2pbeauPeLNjw97

Jos lomakkeella ilmoittautuminen ei onnistu, toissijaisesti voi ilmoittautua myös puhelimitse Sirpa Seloselle numeroon 0405304197 tai sähköpostilla koskiseura@gmail.com.

Esittelijöiden ilmoittautumiset toivotaan noin viikkoa ennen tapahtumaa, jotta saadaan paikat järjestettyä kaikille.

Koski-seura järjestää jälleen myös suositut arpajaiset teltta- ja markkinointikulujen kattamiseksi. Kaikilta esittelijöiltä toivotaan 1 – 3 arpajaisvoittoa. Haluttuja voittoja ovat esimerkiksi lahjakortit esiteltävään palveluun tai tuotteeseen. Voitot on toimitettava Koski-seuralle tai seuran edustajalle mieluiten perjantaina 18.8. Laitamme voittonumerot palkinnoille valmiiksi Seuralan alakerrassa lauantaina 19.8.

Alueelle varataan Kosken VPK:n telttoja, mutta suositeltavaa on ottaa oma teltta tai katos sateen varalta, jos vain mahdollista. Sähköä on mahdollisuus saada esimerkiksi kylmälaitteille, tarve kysytään erikseen ilmoittautumislomakkeella ja se vaikuttaa myös esittelypaikkaan.

Lisätietoja sekä yllä mainitusta numerosta että Koski-seuran hallituksen jäseniltä.