Ensi tiistaina 31.10. on taas perinteisen kansainvälisen illanvieton aika. Tänä vuonna meillä on ilo tarjota teille ainutlaatuinen mahdollisuus nähdä ja kuulla itse livenä laulavat Euroviisumummot Udmurtiasta. Babushkat olivat mukana vuoden -12 Euroviisuissa sijoittuen toiseksi. Suomi 100- juhlavuoden kunniaksi Hollo ja Martta-festivaalin esiintyjät on tänä vuonna koottu suomalaisista sukukansoista. Udmurtiasta piti tulla myös erillinen tanssiryhmä, mutta ohjaajan sairastumisen vuoksi he jäävätkin kotimaahansa ja illanviettomme tanssillisista numeroista vastaavat slovakialainen ryhmä sekä Hollolan nuorisoseuran aikuiskansantanssijoiden Purpuri-ryhmä.
Reseptejä on jo kokeiltu ja tarjolla on tietenkin mm pelmenejä sekä perepetsejä. Koko illallinen on koottu Udmurtialaiseen ruokaperinteeseen kuuluvista resepteistä.
Udmurtialainen ilta Hämeenkosken Seuralassa Asikkalantie 1 tiistaina 31.10. klo 18.00. Lippuja voi varata ennakkoon Kaarina Mäkiseltä 040 7158 500 tai Rauni Miettiseltä 0400 840 280. Oveltakin lippuja vielä saa. Lipun hinta 16 e aikuiset ja 10 e opiskelijat ja lapset alle 16 v. Tervetuloa!