Koski-seura palkkaa jo viidennen kerran kesäksi kaksi 15-17 vuotiasta nuorta kahden viikon työjaksolle. Työllistymistä tukee kesäduuni OP:n piikkiin 2024 -kampanja.

Tehtävänä on raivata kotiseutumuseon, Seuralan, muiden kulttuurikohteiden ja tapahtumapaikkojen ympäristöä ja poistaa vieraslajeja (mm. jättipalsami). Työhön sisältyy myös Koski-seuran arkiston ja materiaalin siirtoa ja varastointia sekä avustamista näyttelyiden pystytyksessä ja niiden esittelyssä.

Eduksi katsotaan myönteinen ja reipas asenne ulkotyöhön ja hyvä mukautumiskyky vaihtuviin sääolosuhteisiin ja työtehtäviin. Kiinnostus verkkosovellusten käyttöön ja valmius julkaista päivityksiä ja lyhyitä kertomuksia työympäristöstä sosiaalisessa mediassa on lisäetu. Työalue on lähinnä Hämeenkosken keskusta-alue. Kuljetus mahdollisesti etäämpänä sijaitseviin työkohteisiin järjestetään. Kesätyön ajankohta on 24.6.-5.7.2024.

Hakemukset Koski-seuran sähköpostiin koskiseura@gmail.com Hakuaika on 4.3.-31.3.2024L isätietoja antaa Kari Kaivola p. 040 552 7236 sähköposti koskiseura@gmail.com

  #kesäduuniOPnpiikkiin