Koski-seura ry palkkaa jälleen tulevaksi kesäksi kaksi 15-17 vuotiasta nuorta kahden viikon työjaksolle. Työllistymistä tukee kesäduuni OP:n piikkiin 2023 -kampanja.

Tehtävänä kesätyössä on oksasaksien, kuokan, haravan ja muiden keveiden työkalujen kanssa raivata ja siistiä Hämeenkosken kotiseutumuseon, Seuralan, muiden kulttuurikohteiden ja tapahtumapaikkojen ympäristöä sekä poistaa vieraslajeja (mm. jättipalsami). Työhön sisältyy myös avustaminen Hämeenkosken  kotiseutumuseoon kesällä avattavan näyttelyn pystytyksessä. Erikseen voidaan sopia myös paikallishistoriaa esittelevien mobiilisovellusten testauksesta ja kehittämisestä. Eduksi katsotaan myönteinen ja reipas asenne ulkotyöhön ja hyvä mukautumiskyky vaihtuviin sääolosuhteisiin ja työtehtäviin.

Työalue on lähinnä Hämeenkosken keskusta-alue. Kuljetus mahdollisesti etäämpänä sijaitseviin työkohteisiin järjestetään. Kesätyön ajankohta on 26.6. – 7.7.2023.

Lisätietoja antaa Kari Kaivola p. 040 532 4647, sähköposti koskiseura@gmail.com. Hakuaika työhön on 13.3. – 14.4.2023. Hakemukset Koski-seuran sähköpostiin koskiseura@gmail.com. Tervetuloa töihin nuori!