Vanhempainyhdistys piti eilen ensimmäistä kokoustaan koululla ja paikalla oli huoltajia sekä koulun, että päiväkodin puolelta.

Viime keväänä koulun oppilaat saivat idean koululla järjestettävästä työkonenäyttelystä. Koulu ja vanhempainyhdistys tarttuivat toimeen ja ajatuksena olisi, että saisimme koulun/päiväkodin pihalle/kentälle erilaisia työkoneita tai moottorilla varustettuja kulkuneuvoja esim. traktori/traktoreita, leikkuupuimuri, kaivinkone, vanha auto, paloauto, poliisiauto(?), joita sitten koululaiset sekä päiväkodin väki pääsisivät muutaman tunnin aikana ihmettelemään.

Monet maatalouteen liittyvät koneet ovat kiireisiä näin syksyaikaan, mutta olisikin hyvä, jos saisimme asiantuntijoilta aikahaarukkaa, jolloin mahdollinen konepäivä olisi hyvä järjestää. Lisäksi tietysti olisi hyvä tietää, onko huoltajissa tai muissa Hämeenkoskelaisissa sellaisia perheitä, jotka voisivat tuoda koneita näytille esim. klo 8.30-11.15. Miltä vaikuttaisi esim. pe 13.10 tai ma 16.10.? Tapahtuma voi tietenkin olla myös ihan muuhunkin sopivaan aikaan.

Samainen päivä olisi samalla meidän oma ”Kodin ja koulun päivä” eli vanhempainyhdistys on omalta osaltaan mukana päivän järjestämisessä.

Viestiä voi laittaa yhdistyksen sähköpostiin hkosken.vanhempainyhdistysry@gmail.com , mikä syksyinen päivä voisi olla hyvä tai olisiko sinulla tuoda konetta näytille.