Otsikon ennätys Kosken Kohinat -sivuston kävijälaskurissa täyttyi 22.3.2020. Tapahtuma ajoittui traagiseen ajankohtaan, jolloin kansakuntaamme koko maailman tavoin kohtasi epätavallisen laaja epidemia-aalto. Se sai myös useat hämeenkoskelaiset pysymään kodeissaan. Tämä puolestaan varmaankin lisäsi netin ja erityisesti sosiaalisen median käyttöä. Osansa tästä aktiivisuuden lisäyksestä lienee saanut myös Kosken Kohinat – sivusto.

Koski-seura haluaa lämpimästi kiittää jäsenistöään ja muita nettijulkaisumme ystäviä sivuston ahkerasta käytöstä. Suuri kiitos kaikille teille, jotka olette tuottaneet sivustolle uutisia ja ilmoituksia tai antaneet kuvianne ja muistojanne käyttöömme. Pyrimme edelleen jatkamaan sivuston kehittämistä ja perinneaineiston laajentamista aina, kun siihen tarjoutuu mahdollisuus.

Bonuksena, osittain yleisön pyynnöstä ja tämänhetkisen kokoontumiskiellon vuoksi olemme poikkeuksellisesti pyytäneet Pauli Heleniltä lupaa hänen viimeisimmän luentonsa ”Naisia Kosken historiassa” uusintaesitykseen teille YouTuben välityksellä. Video kestää n. 39 min ja käynnistyy tästä linkistä: https://youtu.be/67zale1qu5g

Tervetuloa edelleen sivustollemme!