Hollolan kunta on Martta-maaseutuohjelmassa varannut laavutarvikkeet Hämeenkosken pitäjälle, kunhan yhdistykset yhdessä talkoilla pystyttävät laavun ja hoitavat perustustyöt. Yhteisesti on paikaksi valittu Valkjärven rannassa Kukkolan uimaranta. Laavulle on helppo poiketa tauolle hiihto- ja kävelylenkiltä. Laavun ylläpitovastuu jää yhdistyksille yhteisesti. Koski-seura ry koordinoi laavun pystyttämistä. Avajaiset pidetään kesäkuun alussa.

 

Laavulle nimi-kilpailu on huhtikuun ajan. Ehdotuksia voi jättää kirjallisesti kirjastolle tai lähettää sähköpostilla koskiseura@gmail.com osoitteeseen. Koski-seura valitsee voittajan ja lisäksi kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan yllätyspalkinto. Jos haluaa osallistua kilpailuun, on ilmoitettava omanimi, puhelinnumero sekä sähköpostiosoite.

 

Koski-seura ry toivottaa vuosikokouksessaan varajäseneksi valitun nuorten edustajan Juuso Torvisen lämpimästi tervetulleeksi toimintaan. Erovuorossa olleet varapuheenjohtaja Tero Heinonen ja puheenjohtaja Kari Kaivola valittiin uudelleen.

 

Koski-seura toimintaa tänä vuonna: osallistuminen VPK juhliin, opastetut kierrokset ”kylän nähtävyydet”, Hämeenkoski-päivä, Hollolan kunnan Itsenäisyyspäivä, Joulukauden avajaiset. Tänä vuonna on myös Koski-seura ry juhlavuosi ja 60-vuotisjuhlat vietetään marraskuussa Seuralassa.