Suomen Reserviupseeriliiton ja Reserviläisliiton yhteistapahtuma Maaottelumarssi 2022 toteutetaan tämän syyskuun aikana. Vielä on tasan kaksi viikkoa aikaa suorittaa haastemarssi. Hyväksyttyyn suoritukseen vaaditaan vuorokauden aikana yhtäjaksoisesti suoritettu 10 km:n marssi kävellen tai juosten. Tarkan ajankohdan, marssiseuran ja -paikan voi valita itse. Marssisuorituksia voi tehdä niin monta kuin haluaa – vaikka joka päivä syyskuun ajan.
Tänä vuonna keräämme haastetapahtuman avulla varoja Ukrainan hyväksi. Kun on suorittanut vaaditun vähimmäissuorituksen, voi täyttää verkkolomakkeen, josta löytyy myös ohjeet velcro-merkin tilaamiseen. Kaikki merkeistä saadut tuotot lahjoitetaan lyhentämättömänä Ukrainan hyväksi myöhemmin ilmoitettavaan lahjoituskohteeseen. Tällä hetkellä keräys on jo tuottanut 6 500 euroa!
Kannustamme nyt kaikkia ottamaan osaa tähän matalan kynnyksen haastetapahtumaan, lähtemään ulos kohottamaan kuntoaan sekä samalla myös ostamaan velcro-merkin ja tekemään hyvän teon Ukrainan hyväksi. Kehotamme myös jakamaan tätä päivitystä eteenpäin.
Suorituslomake on täytettävissä täältä: https://q.surveypal.com/Maaottelumarssi-2022/0
Myös Koski-seuran hallituksessa suhtauduttiin tapahtumaan myönteisesti. Viime vuoden tempaukseen suunniteltu kävelyreitti on monelle koskelaiselle jo tuttu. Paikallinen Sunnuntaikävelijät -ryhmä on aikeissa kulkea reitin Seuralan pihasta lähtien sunnuntaina 25.9. klo 13 alkaen. Jos et siis halua tehdä taivalta yksin, niin liity tuolloin porukkaan mukaan! Pienellä säävarauksella tietenkin mutta muutoksista suunnitelmaan tiedotetaan lähempänä ajankohtaa.

 

Muistin virkistämiseksi tässä vielä kartta ehdotetusta reitistä: