Hollolan Hirvessä juhlitaan sahtia ja aineetonta kulttuuriperintöä Sahtiseminaarissa perjantaina 17.5. kello 12.00 – 17.00.
Sahti, tuo hämeenkoskelaisille se tunnettu perinnejuoma, joka on ollut arjessa, talkoissa sekä erinäisissä juhlissa. Juoma, jonka historia ulottuu jopa tuhansien vuosien taakse.
Sinä joka kiinnostuit, niin tule juhlistamaan kanssamme sahdin elävää perinnettä, tapaamaan kollegoita, verkostoitumaan sekä kuulemaan, miksi sahti on niin tärkeä. Sahdin valmistaminen ja nauttiminen on kulttuuriperintöä, joka elää ja muuttuu ajan virrassa.
Siellä kuulet myös, kun hämeenkoskelainen Erno Ruusunen kertoo oman tarinansa seminaarin Sahtikimarassa, miten päätyi sahdin moniulotteiseen maailmaan. Seminaariin ilmoittautuminen päättyy 5.5.2024 ja ilmoittautumaan pääset tästä linkistä https://link.webropolsurveys.com/EventParticipation/EventPublic/baa1951b-eab3-46a6-bbcb-75567d9e943d?displayId=Fin3059497
Seminaarin ohjelmasta ja ruokailusta tarkemmat tiedot löytyvät Päijät-Hämeen liiton sivuilta: Sahtiseminaari
Teksti ja kuva: Erno Ruusunen