Koski-seuran kirjoituskilpailun tuotoksia.

Hämeenkoski on kiva. Hämeenkoskella on paljon metsää. Käyn usein Salessa. Käyn myös Koskikartanolla. Tykkään kävellä Hämeenkoskella ystävien kanssa. Siellä on myös lempipaikkani koulu, joka on paras paikka. Koskikartanolla käyn joskus isin kanssa kahvilla. Tykkään koulusta siksi koska siellä on kavereita. Aamulla lähden aikaisin koska haluan. Lähden koulusta melkein heti ruuan jälkeen. Koulu on myös siitä kiva koska siellä kaverit pitää minusta. Ystävät on kivoja leikkikavereita. Käyn kirjastossa. Kirjasto on ihan täynnä kirjoja. Hämeenkoskella lentää paljon lintua. Tykkään Hämeenkoskesta ikuisesti.
Katri Mäenpää 2lk

Minun mielestä Hämeenkoski on kiva paikka. Siellä on Sale. Kävin siellä ostamassa jäätelön. Minä tykkään kävellä Hämeenkoskella. Hämeenkoskella on ihania eläimiä. Varsinkin lintuja. Ja koulu on kiva myös. Hämeenkoskella on paljon taloja ja Hämeenkoskella on kaksi kauppaa ja pitseria ja kirjastokin. Sale on yksi kauppa. Ja käyn siellä usein. Niin kuin Siwassakin. Nyt on syksy tai tavallaan talvi ja täällä on paljon lehtiä ja paljon autoja. Linnut on söpöjä ja Hämeenkoski on liittynyt Hollolaan. Hämeenkoski on paras.
Noora Ahola 2lk

Asun Hämeenkoskella. Kotini on metsässä. Meidän tiellä on tosi rauhallista ja kivaa pyöräillä. Koulussa on kivaa ja täältä en ikinä lähde. Minun perheeseen kuuluu isä, äiti, Kia ja Erkka.
Veikka Kokkonen 2lk

Minun Hämeenkoskeni on ihana. Haluan kertoa pari lempi paikkaani. Ensin on taloni. Siellä lempi paikkani on trampoliini. Talvella pulkka mäki. Sitten ukkila. Siellä on hauskaa koska ukki ostaa karkkia. Hämeenkoskella on kivoja paikkoja. Kirjastossa äiti antaa lainata kaksi tai kolme kirjaa. Ja Seurala on kiva paikka koska siellä on kuvataidekerho. Sitten on Sale. Sieltä saa ruokaa  juotavaa ja leluja. Täällä on peltoja ja puita. Siellä on uimaranta koulussa on kivoja paikkoja kuten koskihalli ja puukäsityöluokka. Mussiikkiluokka siellä on kivaa.
Viivi Hostikka 2lk