Mäkirinteen Tila on keväällä 2021 perustettu hyvinvointipalveluja tarjoava yritys. Avajaisviikkoa vietettiin kesäkuun alussa. Yrityksen toiminnan emäntänä työskentelee Kiira, 20 vuotta Hämeenkoskella viihtynyt perheenäiti, ammatiltaan lähihoitaja, sairaanhoitaja ja koulutettu hieroja. Yrityksen tavoitteena on tarjota asiakkaalle rauhallinen ympäristö, jossa pystyy täysin irtautumaan arjesta.

Mäkirinteen tilalla

Mäkirinteen Tila sijaitsee kauniissa Päijät-Hämeessä, Hollolaan kuuluvassa Hämeenkosken pitäjässä, Huljalan kylässä.

Tilalla tuotetaan hevospalveluita, päätavoitteena on tarjota maastoratsastusta tai kärryajeluja kaikenikäisille aiemmasta kokemuksesta riippumatta yksilöllisyys huomioiden. Tilalla toteutetaan myös vammaisratsastusta. Asiakkaana voi olla myös eläinharrastaja, joka haluaa viettää aikaa eläinten kanssa tekemisen ja hoitamisen merkeissä.

Tilan kesäkahvila ja kotieläinpiha avaa ovensa taas kesän kynnyksellä.

Mäkirinteen Tilaa voi käyttää myös erilaisten juhlien viettoon tarjoiluineen. Talvikaudella sisätilaa on n 30 henkilölle, kesäaika mahdollistaa myös suuremman juhlijajoukon vastaanottamisen.

Koulutetun hierojan palvelut toimivat kesäkahvilan rakennuksessa ympäri vuoden ajanvarauksella.

Hieronta, hevostoiminta ja tilavuokraus toimii ma-pe ajanvarauksella 8-16 numerosta 040 196 2405 tai kiira@makirinteentila.fi ympäri vuoden. Toimintaa on myös iltaisin ja viikonloppuisin. Tilan oma nettisivu https://makirinteentila.fi

Tiedätkö Hämeenkoskelta jonkun nuoren yrittäjän tai yrityksen, josta voisi kirjoittaa artikkelin? Ota yhteyttä Koski-Seuraan. Yhteystiedot sivun alaosassa.