Koski-seura ry palkkaa jälleen tulevaksi kesäksi kaksi 15-17 vuotiasta nuorta kahden viikon työjaksolle. Kyseessä on kesäduuni OP:n piikkiin 2022 -kampanja.

Tehtävänä kesätyössä on oksasaksien, kuokan, haravan ja muiden keveiden työkalujen kanssa raivata Hämeenkosken kotiseutumuseon, Seuralan, muiden kulttuurikohteiden ja tapahtumapaikkojen ympäristöä ja poistaa vieraslajeja (mm. jättipalsami). Työhön saattaa sisältyä myös Koski-seuran arkiston ja materiaalin siirtoa ja varastointia. Erikseen voidaan sopia myös paikallishistoriaa esittelevien mobiilisovellusten testauksesta ja kehittämisestä. Eduksi katsotaan myönteinen ja reipas asenne ulkotyöhön ja hyvä mukautumiskyky vaihtuviin sääolosuhteisiin ja työtehtäviin.
Työalue on lähinnä Hämeenkosken keskusta-alue. Kuljetus mahdollisesti etäämpänä sijaitseviin työkohteisiin järjestetään. Kesätyön ajankohta on 27.6. – 8.7.2022.

Lisätietoja antaa Sirpa Selonen p. 040 530 4197, sähköposti sirpa.selonen@hotmail.com. Hakuaika työhön on 14.3. – 17.4.2022. Hakemukset Koski-seuran sähköpostiin koskiseura@gmail.com. Tervetuloa töihin nuori!