Knut Hiidenheimo on 16-v hämeenkoskelainen, Lammin lukiossa opiskeleva nuorimies. Syksyllä alkaa toinen vuosikurssi. Hän työskentelee AgrVet Oy:n rehumyyjänä, vastaten isänsä eläinlääkärivastaanoton yhteydessä toimivasta rehumyymälästä. Idea myyjänä työskentelemiseen ja  myymälän perustamiseen lähti pikkuhiljaa itämään, koska Knut on ollut pienestä pitäen tekemisissä eläinten kanssa eläinlääkäri-isän mukana. lisäksi hänellä on kokemusta vuosien varrelta erilaisista rehutuotteista ja eläinten ruokinnasta. Knutin ajatuksena oli parantaa asiakaskokemusta ja tavoittaa asiakkaita lähimyymälässä samalla kun eläinlääkärin vastaanotto on avoinna ilman ajanvarausta. Lähimyymälässä asiakkaat pääsevätkin tutustumaan tuotteisiin paremmin.

Myynissä on tuotteita niin harraste- kuin tuotantoeläimillekin. Suurimmat tuoteryhmät ovat hevosten ja koirien rehut. Muutakin löytyy, uusimpana harraste-kanojen rehut. kanarehut ovat kotimaisia, mutta suurin osa tuotteista tuodaan ulkomailta. Oman perheen toinen yritys VetAgro Oy toimii rehuraaka-aineiden maahantuojana mm rehuteollisuudelle. VetAgrossa pyritäänkin osallistumaan tuotekehitykseen, jotta tuotteet vastaisivat mahdollisimman hyvin käyttäjiensä tarpeita.

Asiakkaita Knutilla on riittänyt mukavasti nyt, kun myymälä on säännöllisesti avoinna tiistai-iltaisin klo 17 – 18. Suuremmat tilaukset toimitetaan suoraan maahantuojan Tampereella sijaitsevasta varastosta. Knut toteaa, että tällä hetkellä tämä työ on sopiva opiskelujen ohella ja tulevaisuudessa hän mahdollisesti suuntaa alalle ja jatkaa yritystoimintaa. Mitään erityistä hän ei ehdikään harrastaa, kotona ja kotitilalla  riittää mukavasti erilaista tekemistä.

Ps. Tunnetko yritteliään nuoren, joka haluaisi kertoa Koskenkohinoissa työstään, yrityksestään tai harrastuksestaan? Laita vinkkiä Koski-Seuralle tai pyydä nuorta ottamaan meihin yhteyttä: koskenkohinat@gmai.com