VPK:n kesäjuhlat ovat perinteisesti sisältäneet paljon erilaista ohjelmaa ja mielenkiintoisia tapahtumia. Myös Koski-seura oli aktivoitunut viikonlopuksi. Jo lauantain markkinapäivänä Koski-seuran toimistolla piipahti yli 200 henkilöä. Osa tutustui tilkkunäyttelyyn, mutta varsin moni halusi myös nähdä perinnekuviamme. Tässä joitakin Mauri Kaliman päivästä ottamia kuvia:

Myös Hollolan kunnanjohtaja Päivi Rahkonen kävi toimistollamme.

Samana päivänä Hämeenkosken sahtimestaruuskilpailussa puuhamiehinä häärivät mm. Kari Kaivola ja Matti Hiidenheimo. Sunnuntain VPK:n marssin vastaanottivat Antti Jäämaa ja Kari Kaivola.

Vilahtipa VPK:n ikämiesosaston ohimarssissakin Koski-seuran hallituksen jäsen, Taisto Seuranen, keskirivissä lähinnä.

Juhlapuheen sunnuntain juhlassa piti Koski-seuran puheenjohtaja Kari Kaivola.

Kari Kaivola mainitsi puheessaan mm. seuraavaa: ”Kesäjuhlat on kaikkia hämeenkoskelaisia, entisiä ja nykyisiä, vakinaisia mutta myös kesäasukkaita yhdistävä tapahtuma. Se valtava työmäärä minkä VPK:n vapaaehtoiset ja osaltaan myös muut aktiiviset ihmiset näiden juhlien eteen tekevät ansaitsee kaikkien meidän arvostuksen.”

Paikalla kuultujen kommenttien perusteella puhe oli täyttä asiaa ja miellytti myös palokuntalaisia.
Karin koko puhe on ladattavissa pdf-muodossa klikkaamalla tästä: Kari Kaivolan puhe VPK-juhlissa 2017

Sunnuntaina Koski-seuran järjestämille Kosken koskia -kiertoajeluille osallistui myös kiitettävästi ihmisiä. Mutta se onkin jo uuden uutisen arvoinen juttu.

Me Koski-seurassa kiitämme lämpimästi koskelaisia ja kauempaakin paikalle tulleita ystäviämme aktiivisesta järjestämiimme tapahtumiin osallistumisesta!