Seuralan kunnostustalkoot etenevät kovaa vauhtia! Talkoot aloitettiin 2. tammikuuta ja hommia on tehty joka arkipäivä sitä lähtien. Talkoot alkavat klo 9 aamulla. Talkoisiin voi osallistua pienelläkin työllä tai tuntimäärällä. Jos haluaa tietoa talkoista, voi ilmoittautua Rauni Miettisen ylläpitämään Whatsapp-ryhmään. Raunin puh.nro: 0400 84 0280. Ryhmässä jaetaan kuvia töifden etenemisestä ja tiedotetaan seuraavista työn alle otettavista hommista.

Kari Toivonen maalaa ravintolaa.

Ravintola uudessa maalissa. Työt etenevät vauhdikkaasti, mutta paljon on vielä työtä, ennen kuin kaikki pinnat ovat kunnossa.

Uusien verhojen valintaa.

Ulko-oven päältä imuroitiinn pölyt pois ja maalattiin

Maalarin työasento ei ole kovin ergonominen.

Mitä lie tässä touhutaan, mutta hauskaa näkyy olevan.

Malttavat sentään välillä pitää kahvitaukoa.

Seuralan kellarikerrokseen ravintolan alapuolelle on kunnostettu kokoustila, jossa hämeenkoskelaisten yhdistysten edustajat kokoontuivat palaveeraamaan tämän vuoden tapahtumien järjestämisestä Hämeenkoskella. Vanhat tutut tapahtumat, kuten Heinäjuoksu, VPK:n Kesäjuhlat, Putulan kulttuuripäivät ja Hämeenkoski-päivä järjestetään myös tänä vuonna. Tervetuloa mukaan yleisöksi tai talkoisiin nauttimaan oman pitäjän yhteisöllisyydestä ja yhteistyöstä.