Hämeenkosken kappeliseurakunnan kuorot aloittavat syyskauden viikolla 36.

Musiikilla on keskeinen osa seurakuntaelämässä. Hämeenkosken kappeliseurakunnassa on yksi kuoro ja kaksi lauluryhmää.

Kolmiäänisesti (SAB) laulava Kirkkokuoro harjoittelee torstaisin klo 18 – 20.00 Tuvalla (Toijalantie 11). Laulettava ohjelmisto on monipuolista. Se koostuu sekä perinteisiä että uudemmista hengellisistä lauluista. Kuoro on mukana jumalanpalveluksissa, osallistuu erilaisiin tapahtumiin ja tekee vierailuja esimerkiksi palvelukoteihin. Syyskausi aloitetaan to 8.9.
Lauluryhmä Ikäiset harjoittelee joka toinen keskiviikko (parilliset viikot) klo 10 – 11.30 Ystävänkulmassa (Keskustie 29). Ikäiset laulaa yksiäänisesti. Pääasiassa ohjelmisto muodostuu hengellisistä lauluista, mutta myös vanhoista kansakoululauluista ja perinnesävelmistä. Ikäiset ovat mukana jumalanpalveluksissa kerran syksyllä ja keväällä. Perinteeksi on muodostunut vierailut Koivukodossa keväällä ja syksyllä. Syksyn harjoitukset alkavat 7.9.

 

Tuomaslaulajat on projektiluonteinen 2 – 3 harjoituskerran ryhmä, joka koontuu Tuvalla tai kirkossa perjantaisin klo 18.  Ryhmässä mukana oleminen vaatii nuotinlukutaitoa tai laulujen nopeaa omaksumiskykyä. Ohjelmisto koostuu kevyemmästä hengellisestä musiikista ja laulamme 3-4 äänisesti. Tuomaslaulajat ovat mukana jumalapalveluksissa sekä seurakunnan tapahtumissa. Harjoituksista tietoa nettisivuilta, Kirkonseudusta tai Johannalta. Syksyn ensimmäinen periodi on 16.9., 23.9., 30.9 ja 7.9.

 

Kaikkiin kuoroihin/lauluryhmiin otetaan uusia laulajia. Aikaisempi kuorokokemus ei ole tarpeen. Jos tunnet laulukipinää, tule katsomaan ja kokeilemaan! Jos haluat tarkempia tietoja, ota yhteys kanttori Johannaan, puhelin 044 5246186 tai sähköposti johanna.k.huovinen@evl.fi