Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

HOLLOLAN KUNNAN ITSENÄISYYSPÄIVÄN JUHLA

6.12.2019 - 10:00 - 16:00

Vuoden 2019 itsenäisyyspäivän juhlallisuudet Hollolassa

Osoitteissa

  • Hollolan kirkko osoitteessa Rantatie 917, Hollola kk.
  • Hämeenkosken kirkko osoitteessa Toijalantie 11, Hämeenkoski
  • Itsenäisyyspäiväjuhla Hämeenkosken Seuralassa osoitteessa Asikkalantie 1, Hämeenkoski

Juhlajumalanpalvelukset

Hollolan keskiaikaisessa kivikirkossa ja Hämeenkosken kirkossa alkavat kello 10. Jumalanpalveluksen jälkeen viedään kunnianosoitukset sankarivainajien ja Karjalaan jääneiden vainajien muistomerkille. Hämeenkoskella lasketaan seppeleet myös Vapaussotureiden, Vakaumuksensa puolesta kaatuneiden, J.K.Paasikiven syntymäpaikan ja kenraalimajuri E.R.Laguksen muistomerkeille.

Kuljetus Hollolan kirkolta Salpakankaan kautta Seuralaan.

Linja-autokuljetus Hollolan kirkolta lähtee kello 11.30. Kuljetus kiertää Salpakankaan kautta pysähtyen ensin palvelutalo Huilin pysäkillä Terveystiellä ja seurakuntalon pysäkillä Keskuskadulla.

Hollolan kunnan Itsenäisyyspäivän juhla 6.12.2018 klo 13.30 Hämeenkosken Seuralassa

Lohikeitto ja kahvitarjoilu Seuralassa alkaa klo 12.00. Juhlaohjelman juontaa Sami Nikkari. Juhla alkaa Suomen lipun saapumisella ja Hollolan-Kärkölän Puhallinorkesterin esityksellä. Tervehdyssanat lausuu Hollolan kunnanvaltuutettu Aki Markkola. Ohjelmassa tanssiesitys Hollolan nuorisoseuran lasten tanhuryhmältä Lindat ja Leevit sekä Hämeenkosken Mieskuoron laulua . Juhlapuheen pitää Kyösti Toivonen ja ansioitunut hollolalainen palkitaan Pro Hollola -mitalilla, jonka jakavat kunnanhallituksen puheenjohtaja Eero Virta ja kunnanjohtaja PäiviRahkonen.

Juhlaan kutsutaan kirjeitse sotaveteraanit. Muille juhla on avoin tilaisuus ilman ennakkoilmoittautumista. Lämpimästi tervetuloa juhlistamaan kanssamme 102-vuotiasta Suomea.

Lisätietoja vs. vapaa-aikapäällikkö Lassi Puodinketo, p. 044 7801310, etunimi.sukunimi@hollola.fi

Tiedot

Päivämäärä:
6.12.2019
Aika:
10:00 - 16:00

Järjestäjä

Hollolan kunta

Tapahtumapaikka

Seurala
Asikkalantie 1
Hämeenkoski, 16800
+ Google Map