Hollolan koko kuntaa koskevan strategisen yleiskaavan (Strateginen yleiskaava 2020) valmistelu on edennyt luonnosvaiheeseen. Kaavatyön luonnosvaiheen yleisötilaisuus korvataan koronapandemiasta johtuviin poikkeusoloihin soveltuvalla tavalla. Kuntalaiset ja muut osalliset voivat osallistua sähköiseen työpajaan omalta tietokoneeltaan. Työpaja järjestetään 16.6. 2020 klo 17-19.

Koski-seura järjestää Seuralassa tilaisuuden, jossa on mahdollisuus yhteisesti seurata työpajaa Seuralan juhlasaliin asennetulta valkokankaalta. Työpajan aikana voi esittää kysymyksiä ja kommentteja mielellään Hämeenkoskipainotteisesti muukin kunta muistaen. Strategisen yleiskaavan aineisto karttaliitteineen on nähtävissä 16.6. kello 16.00 alkaen Seuralan tiloissa. Kaavaluonnosta ja kaavatyöhön liittyviä valmisteluvaiheen selvityksiä sisältävä video esitetään kello 16.30. Yleiskaavaan on mahdollista tutustua jo perjantaina 12.6.2020 kello 10-13 Koski-seuran toimistossa Seuralan yläkerrassa.

Tilaisuuteen tulee ilmoittautua ennakkoon kokoontumissuosituksiin liittyvät rajoitukset huomioiden (maksimi 50 henkilöä). Ilmoittautua voi joko Hämeenkosken kirjastoon tai puhelinnumeroon 041 466 4225/Matti Hiidenheimo. Tilaisuudessa on kahvitarjoilu.

Aineistoon voi tutustua Hollolan kunnan kotisivuilta osoitteesta https://www.hollola.fi/strategisen-yleiskaavan-2020-vaiheet

Hankalan pellavankäsittelylaitosrakennus on suojeltu rakennussuojelulailla (Kuva Mauri Kalima)