Seuralan remontti on pieniä viimeistelyjä vaille valmis ja kaikkien pitäjäläisten ylpeyden aihe. Siksi Koski-seurakin haluaa tänä vuonna pitää Hämeenkosken perinteisen joulukauden avauksen Seuralan parvekkeelta. Samalla yhdistämme tilaisuuteen Ykköskulman yrittäjien viime vuonna aloittaman Hämeenkosken Joulukadun ja olemmekin saaneet aikaan koko Hämeenkosken keskustan kattavan tilaisuuden!

Kello 17.30 kannattaa jo pikkuhiljaa alkaa kokoontua paikalle. Seuralan kahviossa on tarjolla glögiä lämmikkeeksi ja salissa näytetään non-stop-esityksenä talkookuvia vuoden varrelta. Saliin on laitettu tuoleja harvakseltaan, jotta pystymme säilyttämään turvavälit sisätiloissa. Glögiä ja kuvia on esillä koko tilaisuuden ajan, joten toivomme, että väentungosta ei synny. Koski-seura myy Seuralassa kalentereita ja Hämeenkosken historia 1945-2015 –kirjaa.

Retrotytöt eli Heli ja Johanna aloittavat ohjelman varttia vaille kuudelta laulamalla Seuralan parvekkeelta. Kuudelta sytytetään jouluvalot keskustaan ja Koski-seura palkitsee vuoden 2020 Kunnon Hämeenkoskelaisen.

Tilaisuuden juontaa Sanni-Maria Tiihonen. Joulupukkikin on luvannut tulla paikalle ja kiertelee alueella.

Joulukatu on myös laajentunut viime vuodesta Ykköskulmasta Asikkalantie 2:een ja Keskustien toiselle puolelle. SC KoPolla on avoimet ovet biljardisalissa ja Ystävänkulman ympäristössä lauletaan yhdessä joululauluja. Myös Hämeenkosken kirjasto on poikkeuksellisesti auki klo 19 asti.

Mukana erilaisin arvonnoin ja tarjouksin ovat myös Ravintola Meirami, Hämeenkosken Hius ja Kauneus, Hämeenkosken apteekki, Sinin Hius, kukkakauppa Heliä, VetAgro Oy ja Hämeenkosken Sale.

Pikkusuolaista ja iltapalaa voi ostaa alueelta useasta paikasta. Seuralan piha ja Ykköskulman parkkialue pidetään autottomina alueina, jotta pystymme väljästi seuraamaan ohjelmaa molemmilla pihoilla.

Tervetuloa!

Ohjelma: Joulukauden avaus