Hämeenkosken koulujen vanhempainyhdistys ry on kulkenut pitkän matkan Hämeenkosken kyläkoulujen ja myöhemmin Hämeenkosken koulun opettajien, koulun oppilaiden ja heidän huoltajiensa rinnalla. Uusi lukuvuosi on jälleen pyörähtänyt kouluissa käyntiin ja vanhempainyhdistyskin on lähtenyt suunnittelemaan monenlaista toimintaa käynnistyneelle lukuvuodelle uusin voimin.

Valtakunnallisesti koulurauha julistettiin 31.kerran 25.8.21. Hämeenkosken koulujen vanhempainyhdistys järjesti koululaisille rastiradan teemapäivän ympärille. Rata sisälsi yhteistoiminnallisia tehtäviä/pulmia, joita ratkottiin luokittain pienryhmissä opettajien johdolla. Hyvällä yhteishengellä saatiin radan lopuksi vapautettua pulloon vangittu koulunhenki. Rata sai mukavan vastaanoton:

”Enemmänkin tämän kaltaista yhteistyötä koulun ja vanhempien kanssa voisi olla.”

”Osa lapsista eläytyi innokkaasti ja pientä jännitystäkin oli ilmassa radan alkaessa”

”Rata oli tosi kiva.”

”Opettajakunnalta virisi toiveita siitä, että jospa päivä olisi jokasyksyinen koulujen aloittamisperinne.”

Seuraavaa tapahtumaa jo suunnitellaan, sillä kodin ja koulunpäivänä 24.9.2021 koulun pihalla tuoksuu kahvi. Vanhempainyhdistyksen hallituksen jäseniä ja opettajia pääsee tapaamaan aamukahvien merkeissä. Voit napata myös kahvin mukaasi, jos et ehdi jäädä paikan päälle rupattelemaan. Tule antamaan palautetta, toiveita ja ideoita palauteboxiin. Meille voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen hkosken.vanhempainyhdistysry@gmail.com Seuraa meitä Facebookissa Hämeenkosken koulujen vanhempainyhdistys ry tai Instagramissa hkosken_vanhempainyhdistys_ry