Koski-seura ry on ennakoinut tulevaa, vuosi vaihtuu jossain vaiheessa. Yhdistys on valinnut vuoden 2022 kalenteriin aivan uudenlaisen lähestymistavan. Pauli Helén on ahkeroinut täälläkin ja koostanut kahdestatoista edesmenneestä henkilöstä elämänkertatietoja, kymmenestä naisesta ja kahdesta miehestä. Koski-seuran kuva-arkistosta ja omaisilta saaduista kuvista ovat Mauri ja Sirkku Kalima koostaneet näyttävän ja erilaisen vuosikalenterin.

Erityisenä lisänä on jokaisella sivulla QR-koodi, josta vuoden vaihteen jälkeen kyseisen kuukauden alkaessa aukeaa koskenkohinat- nettisivulle tarkempia tietoja ja kuvia kyseisestä henkilöstä ja hänen asuinpaikastaan.  Tero Heinonen on työstänyt tämän osuuden.

Jokaiselle kuukaudelle on myös valittu runoja tai värssyjä Koskelta Hl Hämeen kansan vanhat loitsut ja runot kirjasta. Kalenterin voi ostaa kymmenen euron hintaan Koski-seuran toimistolta perjantaisin, Kukkakauppa Heliästä sekä Hämeenkosken tulevista tapahtumista. Suurkiitos kaikille projektissa ahkeroineille.

Kalenterin hinta on 10 € ja sen voi hankkia Kukkakauppa Heliästä, Koski-seuran toimistolta ja Hämeenkosken kesätapahtumista.