Yhdistykset

Hämeenkosken Seurakuntakuorot ry

Biography

puheenjohtaja Soile Kunnas
p. 040 570 6392

sihteeri Eija Heinonen
p. 050 348 4040
sposti: eija.heinonen@pp.phnet.fi

Kanttori Johanna Huovinen vastaa Hämeenkosken kappeliseurakunnan musiikkielämästä. Kappelin alueella toimii kuoro ja kaksi lauluryhmää, jotka elävöittävät jumalanpalveluksia ja muita kappeliseurakunnan tilaisuuksia.

Kaikkiin kuoroihin/lauluryhmiin otetaan uusia laulajia, entinen kuorokokemus ei ole tarpeen. Tervetuloa mukavaan seuraan mielenkiintoisen ja antoisan harrastuksen pariin! Lisätietoja antaa kanttori Johanna Huovinen
p. 044 524 6186
sposti: johanna.k.huovinen@evl.fi

Hämeenkosken kappeliseurakunnassa toimivat kuorot

Hämeenkosken kirkkokuoro ry on kolmiäänen (SAB) kuoro, joka kokoontuu harjoituksiin Hämeenkosken Seurakuntatuvalle torstaisin klo 18-20. Laulettava ohjelmisto koostuu sekä vanhojen mestareiden että nuoremman polven taitajien kynistä. Kuoro kuuluu Päijät-Hämeen kirkkomusiikkipiiriin.

Tuomaslaulajat on projektiluonteinen ryhmä, joka harjoittelee 2-3 kertaa ennen esiintymistä. Tässä ryhmässä edellytetään nuotinlukutaitoa tai laulustemmojen nopeaa oppimista. Ohjelmisto on 3-4 -äänistä ja se on pääasiassa ”kevyempää” hengellistä laulutuotantoa. Periodit ilmoitetaan erikseen.

Kaikenikäiset-kuoro kokoontuu keskiviikkoisin, parillisina viikkoina klo 10- 11.30 Ystävänkulmassa (Keskustie 29). Ikäiset laulaa yksiäänisesti pääasiassa hengellisiä lauluja, mutta ohjelmistoon kuuluvat myös vanhat kansakoululaulut ja perinnesävelmät.

Kaikki lauluryhmät elävöittävät vuorollaan kappeliseurakunnan jumalanpalveluselämää (lukuun ottamatta kesää). Mukaan mahtuu uusia laulajia. Jos tuntuu sinun jutultasi, ota yhteyttä kanttori Johannaan. Nykäise hihasta, pirauta 044 5246 186 tai pistä postia johanna.k.huovinen@evl.fi

Tervetuloa antoisan lauluharrastuksen pariin!